Míša & Pavel

Svatba Itálie, Lago di Braies

Míša s Pavlem si pro svoji svatbu vybrali vyjímečné místo až ve výšce 2000 m.n.m. nad údolím Ultethal v jižním Tyrolsku v Itálii. Skvělé počasí a velmi dobrá nálada je vidět v naší fotogalerii.

A opět u toho byl náš fotograf Milan https://www.lioneer-photo.eu/cs/

Novomanželé nám napsali:

Naši svatbu jsme se rozhodi uskutečnit na místě, kde jsme se poprvé setkali – tirolské Alpy.

Nápad byl romantický a krásný, za to realizace byla ošemetná, mnohým se jevila jako nemožná. My jsme nic nevzdali, protože víme, že na uskutečnění těch nejlepších nápadů, potřebujete vždy jen ty nejlepší hráče, nejlepší tým. A my jsme ho našli!

Díky www.svatbavzahranici.cz, paní Martině a Gabriele, se nám podařilo uskutečnit svatební obřad, který neměl obdoby. Neobvyklé místo alpských vrcholků se proměnilo v naprosto krásnou a vznešenou oslavu lásky a náklonnosti. 

Za neskutečně krásným zážitkem pro všechny zúčastněné, byla skryta absolutě profesionální podpora www.svatbavzahranici.cz. 

Od začátku spolupráce  mezi námi a paní Martinou i Gabrielou probíhala perfektní, velice příjemná  a profesionální komunikace. Vždy, když byla potřeba rychlá pomoc v jednání s úřady v Itálii, dostali jsme ze strany týmu www.svatbavzahranici.cz maximální a efektivní podporu. Dokonce i den před obřadem, vyřešila paní Gabriela naprosto dokonale, rychle a profesionálně nečekanou situaci na italském úřadu, kde bysme si sami poradit nedokázali. 

Děkujeme paní Martině za to, že se společně s Gabrielou i panem fotografem Milanem, nebáli našeho vyjímečného přání a vytvořili nám společně nezapomenutelný svatební zážitek na jedinečném místě. 

Děkujeme za naprosto profesionální přístup a službu na velice vysoké úrovni, nadstandardně výbornou, efektivní, příjemnou a přátelskou komunikaci 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Děkujeme za atmosféru, které byly www.svatbavzahranici.cz neodmyslitelnou součástí. 

Od prvního telefonátu, až po obřad, kde naprosto vše proběhlo i vypadalo dle naší domluvy, bylo jasné, že nám za zády stojí profesionálové. Naše mezinárodní, česko-německá svatba v Itálii byla díky podpoře týmu www.svatbavzahranici.cz událostí, na kterou se nezapomíná a tou, která měla úroveň i kouzlo zároveň.

Těm, kteří hledají jen to nejlepší, bez zaváhání doporučujeme!!!

Michaela a Pavel

Svatební reference